Вирощування овочів у плівкових теплицях
Вирощують огірки, помідори, перець, баклажани, кавуни, дині, зелсииі культури у першій і другій зміні після розсади для відкритого грунту.
При освоєнні нових теплиць під огірки вносять 250—300 т гною, а в наступні роки додають ще по 100—150 т/га перегною, а також мінеральні добрива—2,5—3,5 ц аміачної селітри, 4,5—6 ц суперфосфату, 2—3 ц сірчанокислого калію з розрахунку па гектар.
Під помідори вносять по 100—150 т/га перегною, 8—10 ц суперфосфату, 3—3,5 ц сірчанокислого калію. Якщо помідори вирощують після огірків, то органічні добрива не вносять.
Грунт восени перекопують па глибину 25—30 см копачем КР-1,5, а навесні розпушують фрезами ФТ-1,5 або Ф-0,7.
Основні дані щодо агротехніки вирощування овочів наведено в таблиці 136.