ІГ?Я
ДЕ
- У МСД!
www.proizvodim.com
  

Волоський горіх, рецепти

На головну

Корисні властивості волоського горіха


Пошук по сайті:

      
Бетономішалка

Реалізовані ідеї використання верстата МЗ10

Устаткування для виробництва будівельних блоків

Бізнес план виготовлення шлакоблоків на МЗ10 і фотографії нашого виробництво

Стаття: Як заробляти, виготовляючи будівельні блоки?

Універсальна добавка для бетону, що прискорює схоплювання бетону при вибропрессовании в три рази, уменьшаюшая витрата цементу, що робить виробництво бетонних виробів більше рентабельним!!! Пластифікатор - У П Д

E-mail

Технологія готування різних блюд з волоським горіхом

ГОРІХ ВОЛОСЬКИЙ

Волоський горіх має потребу в попередній обробці. Його вивільняють від твердої шкарлупи. Для того щоб видалити тонку лушпайку, що покриває ядро, горіхи можна покласти на 12-15 годин у підсолену воду, потім зняти лушпайку й промити їх у проточній воді для видалення солі. Горіхи, богатые жиром, можуть швидко прогіркнути, тому їх рекомендується зберігати в темному, сухому, прохолодному місці

САЛАТ ВЕСНЯНИЙ
1 пучок редиски, 1 пучок молодого бадилля червоного буряка, ? пучка зеленого лука, 2 свіжих огірки, 1 склянка сметани, 1/2склянки ядер волоських горіхів, сіль, перець, зелень кропу, петрушки. Редис промити, зрізати бадилля й дрібно нашаткувати. Молоде бадилля буряка й зелений лук промити, нашаткувати. Редис і свіжі огірки нарізати кружечками. Ядра горіхів прокалить у гарячій духовій шафі, видалити плівки, дрібно порубати. Підготовлені продукти посолити, перемішати, укласти в салатник, полити сметаною, посипати рубаною зеленню.

ПШЕНИЦЯ З ГОРІХАМИ
1 -1/2 склянки пшеничних зерен, 3 їдальні ложки цукру, 1/2 склянки ядер волоських, сіль. Пшеницю перебрати, добре промити й посолити, варити в закритому посуді до готовності, потім відкинути на друшляк, перемішати з товченими горіхами й цукром.

САЛАТ ІЗ ЧОРНОСЛИВУ З ГОРІХАМИ
0,5 кг чорносливу, 2 склянки ядер волоських горіхів, 1 банку майонезу, 2 чайні ложки цукру, 3-4 часточки часнику, лимонний сік, сіль по смаку. Чорнослив вимити, залити холодною кип'яченою водою на добу, щоб плоди набрякли, потім звільнити їх від кісточок і покласти на рушник, щоб просохнули. Горіхи й часник стовкти в ступці до утворення однорідної маси, посолити, потім поступово влити лимонний сік або розведену лимонну кислоту, розтерти до утворення білуватої маси. Плоди чорносливу нафаршировать горіховою масою й залити майонезом із цукром.

ЧОРНОСЛИВ, ФАРШИРОВАНИЙ ХЛІБОМ З ГОРІХАМИ
1 - 1/2 склянки чорносливу, 1/2 склянки ядер волоських горіхів, 1 їдальня ложка цукру, 3 їдальні ложки сметани, небагато фруктової есенції, 1 скибочка білого хліба. Із чорносливу видалити кісточки. Плоди заповнити фаршем. При подачі полити сметаною. Готування фаршу: черствий хліб натерти на тертці, просочити сиропом із цукру й фруктової есенції. Окремо присмажити волоські горіхи й пропустити через м'ясорубку. Усе з'єднати й перемішати.

САЛАТ З МІДІЙ З ГОРІХАМИ
0,5 кг мідій, 1 банку майонезу, 1/2 склянки ядер волоських горіхів, 1/2 лимона, 1 яблуко, 1/2 склянки консервованої вишні, небагато чорного перцю, зелень петрушки. Мідії зварити й нарізати шматочками, покласти ненадовго в холодильник. Яблука очистити, нарізати шматочками, згасити й потерти через сито. Очищені ядра волоських горіхів измельчить. У яблучне пюре додати майонез, горіхи мідії, сіль, перемішати. Готовий салат прикрасити лимоном, ягодами вишні без кісточок, зеленню петрушки.

ОСЕЛЕДЕЦЬ ІЗ ГОРІХАМИ
0,5 кг сельди, 2 крутых яйца, 1 крупное яблоко, 1 луковица средних размеров, 1/2 стакана ядер грецких орехов, 1/2 банки майонеза. Очищенную сельдь, 1 вареное яйцо, яблоки, лук и ядра грецких орехов пропустить через мясорубку, тщательно перемешать, заправить майонезом, выложить в селедочницу и посыпать рубленым яйцом.

РИБА З ГОРІХАМИ
0,5 кг риби, 1/3 склянки ядер волоських горіхів, зелень петрушки, очищену рибу зварити в підсоленій воді, укласти в тарілку, полити горіховим соусом, прикрасити зеленню. Готування горіхового соусу: товчені горіхи протерти через сито, розвести холодною водою й посолити по смаку.

ХОЛОДНИЙ СОУС ІЗ ВОЛОСЬКИМИ ГОРІХАМИ
1 стакан ядер грецких орехов, 1 ломтик белого хлеба, 1/2 стакана подсолнечного масла, 3-4 дольки чеснока, уксус по вкусу. Очищенные грецкие орехи истолочь с чесноком в ступке. Добавить намоченный в воде хлеб (хорошо отжатый) и истолочь его с орехами. Высыпать в миску, прибавить постепенно подсолнечное масло, хорошо взбить деревянной ложкой до получения однородной массы, затем добавить небольшое количество воды и уксус по вкусу.

СОУС ГОРІХОВИЙ ПІКАНТНИЙ
1 склянка ядер волоських горіхів, 1 цибулина, 1/3 склянки винного оцту, 3-4 часточки часнику, 2 склянки бульйону, небагато червоного меленого перцю. Потовчені ядра волоського горіха з'єднати з бульйоном, дрібно нарубаним ріпчастим луком, товченим часником, сіллю, червоним меленим перцем, оцтом, зеленню й ретельно перемішати.

САЛАТНЕ ЗАЛИВАННЯ ЗІ СМЕТАНИ Й ВОЛОСЬКИХ ОРЄХОВ
1 баночка сметани, 1 склянка очищених ядер волоських горіхів, 3-4 часточки часнику, 1 їдальня ложка здрібненої зелені петрушки й кропу, 2 їдальні ложки рослинного масла, сіль. Сметану з'єднати з потовченими в ступці горіхами й часником, зеленню петрушки й кропу, рослинним маслом і зіллю. Всі добре перемішати. Соусом можна заливати овочеві салати.

КВАСОЛЯ З ГОРІХАМИ
1 склянка квасолі, 1 склянка волоських горіхів, 1 цибулина, небагато чорного перцю. Квасоля перебрати, промити, замочити в холодній воді на 6-8 годин, потім злити воду, знову залити холодною водою й зварити. додати дрібно нарізаний ріпчастий лук і дати закипіти. Ядра волоських горіхів стовкти, додати у квасолю, посипати сіллю, перцем і ретельно розмішати. Готову квасолю перед подачею на стіл посипати рубаною зеленню. Блюдо можна подавати в гарячому або холодному виді.

СУФЛЕ З РЕВЕНЮ Й ОРЄХОВ
1 кг ревеню, 8 яєць, 1/2 склянки білих сухарів, 1/2 склянки ядер волоських горіхів. Молоді черешки ревеню промити, очистити від листів і прожилок, дрібно нарізати й відварити до готовності. Потім процідити, протерти, додати здрібнені сухарі і ядра горіхів, збиті в піну яєчні білки й перемішати. Підготовлену масу влити у форму, змазану маслом і посипану сухарями, верх розрівняти, запікати в гарячій духовій шафі протягом 15 хвилин

СУФЛЕ ЯБЛУЧНЕ З ГОРІХАМИ
10 яблук, 1 1/2 склянки ядер волоських горіхів, 6 яєць, 3 їдальні ложки борошна, 1/2 склянки цукру. Яблука перемити, очистити від шкірки й кісточок, спекти в духовій шафі, після охолодження протерти через сито, додати борошно, цукор, підсмажені ядра горіхів, влити жовтки й добре перемішати, потім додати білки, збиті із цукром у піну, перемішати й перекласти у форму, змазану маслом, посипану сухарями, верх розрівняти, запікати в гарячій духовій шафі.

ОЛАДКИ З ГОРІХАМИ
1 склянка пшеничного борошна, 1 склянка молока, 1 їдальня ложка цукру, 2 їдальні ложки рослинного масла, ? склянки ядер волоських горіхів, сіль, шматочок пекарських дріжджів. Приготувати тісто. Ядра горіхів, підсушивши в духовій шафі, пропустити через м'ясорубку. Здрібнені горіхи змішати з тестом і залишити для шумування на 10-15 хвилин. Жарити оладки на рослинному маслі. Їх можна подавати зі сметаною або майонезом.

ПУДИНГ ЯБЛУЧНИЙ З ГОРІХАМИ
1 яблуко, 2 склянки молока, 4 яйця, 2 їдальні ложки цукру, 1/2 склянки ядер волоських горіхів, 2 їдальні ложки манної крупи, 1 їдальня ложка вершкового масла. Очищені, злегка підсушені в духовій шафі волоські горіхи пропустити через м'ясорубку, покласти в каструлю, залити молоком; варити кілька хвилин, помішуючи дерев'яною веселкою, потім у молоко всипати манну крупу й знову довести до кипіння. У підготовлену суміш додати яєчні жовтки, растертые із цукром, яблука, нарізані кубиками, небагато солі, розмішати, влити збиті білки й удруге обережно перемішати. Приготовлену масу викласти у форму, змазану маслом, і варити на водяній лазні. Готовий пудинг можна подавати із фруктовим киселем.

ПУДИНГ ІЗ АЙВИ З ГОРІХАМИ
6 яєць, 1 склянка ядер волоських горіхів, 1 склянка цукрової пудри, 1/3 склянки крихт білого хліба, 4 їдальні ложки вершкового масла. Натерти на тертці очищену від шкірки й насінь айву й згасити неї з вершковим маслом до м'якості. Після охолодження протерти через сито, додати цукрову пудру з жовтками, здрібнені ядра волоських горіхів, крихти білого хліба, збиті в піну білки й перемішати. Перекласти у форму, змазану маслом і посипану сухарями, пекти в гарячій духовій шафі до готовності.

ПУДИНГ ІЗ СИРУ З ГОРІХАМИ
1 пачку сиру, 2 їдальні ложки здрібнених сухарів або 1 їдальня ложка борошна, 1 їдальня ложка цукру, 2 яйця, 1/3 склянки ізюму, 1/3 склянки ядер волоських горіхів, 1 їдальня ложка вершкового масла, 3 їдальні ложки сметани, небагато ваніліну. Яєчні жовтки змішати із цукром, розм'якшеним вершковим маслом і протертим сиром. У сирну масу додати при помішуванні борошно або товчені пшеничні сухарі, ванілін, сіль, промитий у теплій воді ізюм, мелкорубленые ядра горіхів і збиті в густу піну яєчні білки й вымешать. Отриману масу викласти на лист, змазаний маслом і посипаний сухарями. Поверхня пудингу розрівняти, змазати сметаною, змішаної з яйцем. Запікати пудинг у духовій шафі протягом 25-35 хвилин. Готовий пудинг розрізати на порціонні шматки, подавати гарячою, политою сметаною.

ПРЯНИК ГОРІХОВІ-ГОРІХОВУ-ГОРІХОВЕ-ГОРІХОВА-МЕДОВО^-ГОРІХОВИЙ
1 1/2 склянки меду, 1 1/2 склянки пшеничного борошна, 3 яйця, 1/2 склянки цукру, 1 склянка ядер волоських горіхів, 1/2 чайні ложки соди, 1/4 чайної ложки кориці, 1/2 чайної ложки гвоздики, 1 їдальня ложка рослинного масла. Мед тримати в мисці на краю плити поки не розтопиться, додати цукор й, помішуючи, усипати борошно. В остиглу масу влити яйця, добре розтерти, додати харчову соду, товчену гвоздику, корицю, рослинне масло й очищені цільні волоські горіхи. На лист, змазаний рослинним маслом, викласти тісто, прикрасити його горіхами й пекти в духовій шафі при середній температурі.

ПРЯНИК З ВОЛОСЬКИМИ ГОРІХАМИ
2 склянки борошна, 1 склянка цукру, 1 склянка ядер волоських горіхів, 1 1/2 склянка води, 1 чайна ложка соди, 1/4 чайної ложки кориці, 1/4 чайної ложки гвоздики, апельсинова цедра. Спалити в каструлі 150 гр цукру й розвести в склянці води, потім додати 100 гр цукрового піску й у мисці з'єднати з борошном. Ретельно розмішуючи, додати очищену соду, гвоздику, корицю, потім покласти волоські горіхи й небагато апельсинової цедри або цукати. Тісто викласти на лист, змазаний рослинним маслом, пекти на середньому вогні.

ПАРОВИЙ ПИРІГ З ГОРІХАМИ
6 столових ложок здрібнених сухарів, 2 склянки молока, 1 склянка ядер волоських горіхів, 4 яйця, 5 їдалень ложок цукру, 1/2 склянки вершкового масла, небагато ванільного цукру, сіль. Сухарі замочити в гарячому молоці, розтерти із цукром, розтопленим маслом, товченими горіхами, жовтками, ванільним цукром, обережно додати білки, збиті із сіллю. Підготовлену масу викласти в каструлю, змазану маслом і посипану панірувальними сухарями. В іншу каструлю (великого обсягу) налити 2 склянки води, покласти на дно ґрати, а на неї помістити закриту каструлю з підготовленою сумішшю й поставити на слабкий вогонь. Через 5 хвилин після початку кипіння зняти каструлю з вогню. Пиріг подавати з варенням.

БІСКВІТ З ЖИТНІХ КРИХТ ІЗ ГОРІХАМИ
8 яєць, 6 їдалень ложок цукру, 1 склянка ядер волоських горіхів, 6 їдалень ложок житніх крихт, 1/2 пакета ванільного цукру. Жовтки, растертые із цукром, з'єднати з меленими горіхами, житніми крихтами, перемішати, влити білки, збиті в піну, перемішати, перекласти у форму, змазану маслом і посипану борошном, верх розрівняти, випікати в гарячій духовій шафі до утворення рум'яної скоринки. Готовий бісквіт посипати цукровою пудрою.

КЕКС ІЗ БІЛКІВ З ГОРІХАМИ
12 белов, 1 1/4 склянки пшеничного борошна, 1 склянка цукру, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 1/2 склянки ізюму. Білки збити в піну, потроху додати цукрову пудру, борошно, здрібнені ядра волоських горіхів, замочений ізюм. Приготовлене тісто викласти у форму, змазану маслом і посипану борошном, пекти на середньому вогні біля години. Готовий кекс нарізати скибочками.

КЕКС ІЗ ІЗЮМОМ І ГОРІХАМИ
2 1/2 склянки борошна, 1 склянка молока, 1/2 склянки цукру, 1/2 склянки ізюму, 1 склянка мелених ядер горіхів, 4 яйця, 1/2 склянки вершкового масла, 1/2 палички дріжджів, 1 чайна ложка солі. Дріжджі розвести в підігрітому молоці, додати борошно, сіль, цукор, збите яйце, приготувати тісто, влити розтоплене вершкове масло. Тісто накрити рушником і тримати в теплому місці 2-2,5 години, потім обім'яти, додати промитий ізюм, мелені ядра горіхів, збите яйце, ванільний цукор і помістити в тепло на 1 час.готове тісто викласти у форму, змазану маслом і посипану борошном, дати йому здійнятися протягом напівгодини, потім верх змазати збитим яйцем із цукром і випікати 30-35 хвилин. Готовий кекс можна посипати цукровою пудрою.

КЕКС ГОРІХОВІ-ГОРІХОВУ-ГОРІХОВЕ-ГОРІХОВА-МЕДОВО^-ГОРІХОВИЙ
1 склянка меду, 1 склянка цукрової пудри, 3 їдальні ложки рослинного масла, 1 чайна ложка соди, 1 чайна ложка кориці, 5-6 зерен гвоздики, 2 1/2 склянки борошна, 1/ ? склянки ядер волоських горіхів, апельсинова або лимонна цедра. Мед розвести в склянці міцного чаю, послідовно додати цукрову пудру, рослинне масло, харчову соду, корицю й гвоздику, стовчені в ступці, небагато лимонної й апельсинової цедри, натертої на дрібній тертці, крупно нарізані ядра горіхів, пшеничне борошно, ретельно розмішати й викласти у форму, змазану маслом і посипану борошном. Кекс випікати в помірковано гарячій духовці. Випечений кекс посипати цукровою пудрою.

КЕКС ГОРІХОВИЙ
1 1/2 склянки борошна, 1 склянка вершкового масла, 4 яйця, 1 склянка цукрової пудри, 1 склянка ядер волоських горіхів, 4-5 апельсинових цукатів, 1 чайна ложка паленого цукру, небагато амонію, сіль. Яйця розтерти із цукром і з'єднати з вершковим маслом, додати мелкорубленые ядра волоських горіхів, палений цукор, апельсинові цукати, амоній, сіль і добре вымешать, потім додати борошно, замісити тісто, викласти його у форму, змазану маслом і посипану борошном, випікати 45 хвилин. Готовий кекс змазати цукровою глазур'ю.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ
5 яєць, 1/2 склянки цукрової пудри з ваніліном, 1 їдальня ложка товчених сухарів, 1/2 склянки ядер волоських горіхів. Жовтки розтерти з ванільним цукром до утворення кремової маси. Додати борошно, товчені й просіяні сухарі, горіхи, пропущені через м'ясорубку, і збиті в піну білки. Масу викласти у форму, змазану маслом, і пекти в нежаркій духовій шафі протягом години. Готовий торт після остигання намазати горіховим кремом (див. горіховий крем).

ТОРТ ІЗ ГОРІХАМИ Й МАРМЕЛАДОМ
2/3 склянки борошна, 2/3 склянки товчених волоських горіхів, 2/3 склянки цукрової пудри, 2/3 склянки вершкового масла, 1 їдальня ложка молока, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 250 м мармеладу, сіль. Змішати борошно з товченими волоськими горіхами, цукровою пудрою, вершковим маслом і молоком, замісити тісто, розділити на 5 рівних частин, накрити серветкою й поставити на годину в прохолодне місце. З тесту приготувати шари й спекти їх у формі, посипаною борошном. готові шари змазати мармеладом, посипати здрібненими розжареними волоськими горіхами.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ
8 яєць, 1 склянка ядер волоських горіхів, 1 склянка цукрової пудри,1/2 склянки товчених сухарів, трохи краплі ромової есенції, натерта цедра 1/2 лимона, 1 чайна ложка соди. Жовтки розтерти з 6 столовими ложками цукрової пудри, додати горіхи, лимонну цедру, есенцію, сухарі, соду. Білки збити в густу піну із цукровою пудрою, що залишилася, і по 1 ложці, увесь час помішуючи, додати в жовткову суміш. Масу викласти в змазану маслом і посипану товченими сухарями форму для торта, відразу ж поставити в помірковано гарячу духовку. Випікати близько 45 хвилин. Випечений торт можна посипати цукровою пудрою або змазати варенням.

ТОРТ ГОРІХОВІ-ГОРІХОВУ-ГОРІХОВЕ-ГОРІХОВА-МЕДОВО^-ГОРІХОВИЙ
1 склянка меду, 1 склянка рослинного масла,1/2 склянки води, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 1/2 склянки ізюму, 4-5 штук цукатів, по чайній ложці какао й кориці, 4-5 зерен гвоздики, 1 чайна ложка соди, борошно. Мед розвести у воді, послідовно додати рослинне масло, дрібно нарізані ядра волоських горіхів й ізюм, дрібно нарізані цукати, какао й корицю, гвоздику, соду, потім усипати борошна стільки, щоб вийшло негусте тісто. Готове тісто розкотити товщиною до 2 див, запікати на листі, змазаному маслом, у помірковано гарячій духовій шафі біля години. Торт остудити й посипати цукровою пудрою (з болгарської національної кухні).

ХАЛВА З МЕДУ Й ОРЄХОВ
0,5 кг меду, 1/2 склянки цукрового піску, 0,5 кг ядер волоських горіхів. Мед кип'ятити при безперервному помішуванні, опустити в нього здрібнені ядра волоських горіхів, цукровий пісок і варити до утворення густий, в'язанням, майже щільної консистенції. Приготовлену масу викласти на дошку, змазану водою, розрівняти шар товщиною 1-1,5 див. після охолодження розрізати на квадратики або прямокутні скибочки (з таджицької національної кухні).

МАЗУРКА З МЕДОМ
1/4 склянки меду, 1 склянка цукрового піску, 1 1/2 склянки ядер волоських горіхів, 1 склянка ізюму, 3 яйця, 1/2 склянки борошна, 1 їдальня ложка вершкового масла, 1/4 чайної ложки соди. Яєчні жовтки розтерти із цукровим піском, додати палений мед, здрібнені горіхи й ізюм, усипати борошно й соду, гашену в столовій ложці оцту. Всі продукти ретельно перемішати, влити збиті яєчні білки, ще раз перемішати й викласти масу на лист, змазаний вершковим маслом. Випікати в духовій шафі при помірній температурі. Готовий виріб розрізати на шматки, зверху посипати цукровою пудрою.

ГОРІХОВІ ВАФЛІ
1/2 склянки вершкового масла, 4 яйця, 1/2 склянки вершків, 2/3 склянки борошна, 1 чайна ложка соди, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 1 чайна ложка кориці, 1 чайна ложка рослинного масла. Розм'якшене вершкове масло, яєчні жовтки й небагато солі розтерти до кремообразного стану. Білки й вершки збити. З'єднати з жовтками збиті білки, вершки, борошно, соду, горіхи, корицю й перемішати. На змазану маслом поверхня вафельницы викласти по 2 столові ложки тесту й випікати 2-3 хвилини.

ПЕЧИВО З ВОЛОСЬКИМИ ГОРІХАМИ Й МАРМЕЛАДОМ
1 склянка борошна, 4 їдальні ложки рослинного масла, 2 їдальні ложки меду, 3 їдальні ложки мармеладу, 1/4 склянки ядер волоських горіхів, 1 їдальня ложка цукру, шматочок дріжджів, сіль, 1/4 чайної ложки соди. Мед із содою розігріти в невеликій каструлі на плиті. У борошні зробити невелике поглиблення й влити мед, рослинне масло, дріжджі, розведені у воді, додати сіль. Вимісити тісто й залишити на півгодини. Тісто розділити на 2 частині, розкотити 2 шару. Кожен аркуш змазати мармеладом і посипати товченими ядрами горіхів і цукром. Аркуші згорнути, викласти на лист, змазаний маслом, піч у духовій шафі при помірній температурі.

МЕДОВО-ГОРІХОВЕ ПЕЧИВО
1 склянка цукрової пудри, 1 склянка меду, 2 1/2 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 2 чайні ложки соди, ванілін. Цукрову пудру розвести в киплячому меді й після остигання додати борошно, яйця, товчені ядра волоських горіхів, соду, небагато ваніліну, вимісити тісто й через 2 години розкотити тоненький шар, нарізати різні фігурки, викласти у форму, змазану маслом і посипану борошном, пекти в духовій шафі при помірній температурі.

ПЕЧИВО ГОРІХОВЕ
3 яйця, 1 склянка ядер волоських горіхів, 1 склянка цукру, 3/4 склянки борошна. У жовтки, растертые із цукром добела, додати борошно, товчені ядра горіхів, збиті в піну білки. Тісто викласти на лист, змазаний маслом і посипаний борошном, пекти в духовій шафі на середньому вогні. Спечене тісто посипати цукровою пудрою й у теплому виді нарізати ромбиками.

ПЕЧИВО ГОРІХОВЕ
1 склянка борошна, 1 склянка товчених ядер волоських горіхів, 1 склянка цукру, 2 яйця, 1 жовток, сік 1/2 лимона, сіль. з'єднати борошно, ядра горіхів, пропущені через м'ясорубку, цукор, сіль, 2 цільні яйця, 1 жовток, сік 1/2 лимона, вимісити тісто, розкотити шар товщиною до 1 див, з нього нарізати різні фігурки, викласти їх на лист, змазаний маслом, посипати цукром і пекти в духовій шафі при помірній температурі.

ПЕЧИВО ГОРІХОВЕ
1 склянка цукру, 2/3 склянки борошна, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 3 яйця, лимонна або апельсинова цедра. Збити яйця із цукром, додати борошно, дрібно нарізані волоські горіхи й натерту лимонну або апельсинову цедру. Тісто викласти на лист, змазаний маслом і посипаний борошном. пекти на середньому вогні. Коли буде готово, посипати цукровим піском й у гарячому виді нарізати ромбиками.

ПЕЧИВО ГОРІХОВЕ
1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 1 склянка ядер грцких горіхів, 5 яєць, 1 лимон, 1 їдальня ложка меду. Яйця розтерти із цукром і медом, потім додати дрібно нарізані ядра волоських горіхів, терту скоринку лимона, борошно й усе вимісити. Тісто викласти на лист, змазаний маслом. Пекти на середньому вогні. Готове печиво посипати цукровою пудрою й нарізати ромбиками.

ПЕЧИВО ГОРІХОВЕ
1 склянка вершкового масла, 2/3склянки цукрової пудри, 1 яйце, 1 пакет ванільного цукру, 2/3 склянки ядер волоських горіхів, 1 склянка борошна, 2 білки, 2/3 склянки цукрового піску, цедра 1 лимона. Розм'якшене вершкове масло, цукрову пудру, яйце, ванільний цукор розтерти до крмеообразного стану, висипати борошно, замісити тісто й поставити на 1 годину в холодильник. Білки збити в піну, підмішати в цукор, мелені горіхи й лимонну цедру. Розкотити тісто шаром товщиною 0,5 див, вирізати за допомогою формочек печива, викласти їх на лист, змазаний маслом, у середину кожного виробу покласти по 1 чайній ложці товчених горіхів, випікати в духовій шафі при помірній температурі протягом 20 хвилин.

КРЕМ ГОРІХОВИЙ
2 склянки ядер волоських горіхів, 1 склянка молока, 1/2 склянки цукрового піску, трохи краплі ромової есенції, 2 жовтки, небагато ванільного цукру, сіль. Обшпарити товчені волоські горіхи киплячим молоком, підсолодженим ванільним цукром; коли суміш охолоне, додати ромову есенцію, 2 жовтки й змішати. Усе терти, поки маса не стане пенообразной.

ЯБЛУКА ЗІ СМЕТАНОЮ Й ГОРІХАМИ
0,5 кг яблук, 1 склянка сметани, 1/2 склянки цукрової пудри, 1/2 склянки ядер волоських горіхів. Промиті й очищені від шкірочки й насінь яблука варити в подкисленной лимонною кислотою воді до готовності. Половину норми дрібно нарізаних і підсмажених горіхів з'єднати зі сметаною, збити із цукровою пудрою. Охолоджені яблука покласти у вазочки, залити підготовленою сметаною, зверху посипати оставшимися дрібно нарізаними ядрами горіхів.

ЖЕЛЕ ГОРІХОВЕ
1 1/2 склянки ядер волоських горіхів, 2/3 склянки цукрової пудри, 2 1/2 склянки вершків, 1 їдальня ложка желатину, небагато ваніліну. Збиті свіжі вершки влити в майже остиглий розпущений желатин, додати смажені дрібно нарізані ядра волоських горіхів, цукрову пудру, ванілін і вимісити, потім влити в склянку або чашку й поставити на лід. Готове желе подавати із фруктовим сиропом або варенням.

ВАРЕННЯ АСОРТИ
0,5 кг журавлини, 1,5 кг меду, 0,5 кг яблук, 1 1/2 склянки ядер волоських горіхів. Журавлину перебрати, промити, влити 1/2 склянки води й варити під кришкою поки ягоди не стануть м'якими, потім розім'яти й протерти через волосяне сито. В емальованому тазі скип'ятити мед й опустити в нього протерту журавлину, очищені від серцевини й нарізані часточками яблука, очищені ядра волоських горіхів; варити біля години.

ВАРЕННЯ ІЗ ЗЕЛЕНИХ ВОЛОСЬКИХ ОРЄХОВ
100 штук зелених горіхів, 1 кг цукрового піску,1/4 пакета ваніліну, 0,5 літрів води. Зняти шкірочку із зелених горіхів, кип'ятити їхніх 5-6 разів по 10-15 хвилин, щораз міняючи воду, після чого кілька разів промити холодною водою й залишити на кілька годин у воді. У цукровий сироп усипати підготовлені горіхи й варити до готовності, наприкінці варіння додасть ванілін.

Ми займаємося збором і продажем волоського горіха вскорлупе.
5 кг волоського горіха з доставкою посилки по СНД і Далекому Зарубіжжю коштує 20в.е.
Доставка проиходит по поштовій адресі в плині 1-4 тижнів залежно від регіону
При бажанні купити 5кг горіха Ви можете нажати кнопку оплатити нижче й вибрати зручний для Вас спосіб проплаты, потім роздрукувати або записати отриманий рахунок(або скопіювати його в іншу систему електронних перекладів для проплаты) і проплатить по обраній Вами системі 20 доларів США (еквівалент). Про проплате повідомите нам на эл. пошту msd@inbox.ru і найближчим часом Вам буде відправлена посилка.
Про спрощену схему перекладів - Рупай


Контакти для замовлень і пропозицій:
Україна, м. Олександрія, Куколовское шосе 5. Олександрійський Авторемонтний Завод

т./ф. +38 05235 41358
тел. +38 067 2650755 гл.менеджер МСД (ціни, умови приобритения, консультації)
тел. +38 067 6021423 нач. виробництва МСД (технічні питання, постачання)
тел. +38 050 4571330 - по загальних питаннях
тел. +38 050 6940864 - секретар (питання прийому-передачі факсів, эл.пошти)

Як до нас дзвонити із країн СНД і далекого зарубіжжя?!

E-mail: msd@inbox.ru

Як до нас добратися: Відкрити карту-схему

Яндекс цитування