Питание > Производство Украина > Украина
Страви з консервованою рибою: від тарталеток до вишуканої пасти
Консерви - це зручна продукція тривалого зберігання, яку можна придбати заздалегідь, а потім використовувати для приготування різних рецептів. При цьому рибні вироби зберігають поживну цінність протягом усього терміну зберігання, що робить їх доступним джерелом жирів і білків. Рибу подають як основну страву з гарнірами, а також додають у супи, салати, паштети та пасту. У статті розглянемо цікаві поєднання та незвичайні рецепти. Консерви - це зручна продукція тривалого зберігання, яку можна придбати заздалегідь, а потім використовувати для приготування різних рецептів. При цьому рибні вироби зберігають поживну цінність протягом усього терміну зберігання, що робить їх доступним джерелом жирів і білків. Рибу подають як основну страву з гарнірами, а також додають у супи, салати, паштети та пасту. У статті розглянемо цікаві поєднання та незвичайні рецепти.
Як використовують консервовану рибу
Як свіжі, так і консервовані продукти можуть бути головним компонентом кулінарних імпровізацій та святкових вечерь. Наприклад, апетитна та насичена корисними речовинами риба часто входить до складу таких страв, як:
- салати: зі свіжими овочами, відвареними коренеплодами, крупами та зеленню;
- запіканки та пироги: з картоплею, яйцями, зеленою цибулею, шпинатом та сиром;
- перші страви: супи, борщі та солянки;
- закуски: рулетики з лаваша, фаршировані яйця, різноманітні бутерброди.
Продукцію випускають з цілісним, подрібненим та подрібненим вмістом. Тому при покупці тунця чи сардини в інтернет-магазині краще уточнити склад консерви та страви.
Оригінальні рецепти для будь-якої ситуації
Рибні консерви - універсальний продукт, який стане у нагоді і для перекусів нашвидкуруч, і для сімейних свят. Вражає кількість салатів: їх налічують кілька десятків, включаючи класичний з тунцем та чері, пікантний із сиром та шпротами та традиційний з яйцями та сайрою. Не менш широко меню закусок та сендвічів. Рекомендуємо приготувати ці три страви і вразити гостей кулінарними навичками.
Салат з тунцем, шпинатом та квасолею
Цей простий, але неймовірно смачний салат насичений білками та мінералами. Для нього знадобляться консервовані тунець та квасоля каннелліні, які можна купити на Маудау. Бобові промийте та прогрійте в оливковій олії з додаванням подрібненого часнику. Після цього заправте шпинат маслом і оцтом, посоліть, поперчіть і розкладіть по тарілках. У мисці з'єднайте квасолю, філе тунця, цибулю, петрушку та подрібнені оливки. Розкладіть суміш на шпинатну основу та подавайте.
Паста з селери та сардинами
Ароматну та ситну страву можна зробити з консервованої риби. Відваріть пір'я або трубочки до стану аль денте. Потім дрібно наріжте стебла і листя селери, а також часник, і обсмажте на оливковій олії до м'якості. Додайте в сковороду з овочами готові макарони і трохи відвару, загасіть кілька хвилин. Насипте терту цедру лимона та рубану петрушку. Сардини дістаньте з|із| банки, розділіть на великі шматки і акуратно додайте|добавляйте| в пасту, в кінці збризкайте блюдо маслом і приправте спеціями.
Тарталетки зі шпротами
Ця страва – твіст на класичні бутерброди зі шпротами. Змішайте дрібно натерті яйця, пікантний сир, тиск часник, подрібнені корнішони і домашній майонез. Начиніть сумішшю тарталетки, поверх кожної покладіть осушену від олії невелику шпротину і прикрасьте краплею гірчиці дижона.