Початок | Ми | Комп'ютери | Інтернет | Печатки | Печериці | Упакування | Буржуйки | Зварювання | Амортизатори | Барахолка | Реквізити


Популярні рецепти сухариків до пива

Рецепт №1 Сухарі звичайні

Рецепт на 700м борошна
1. У теплу воду вносимо тремтіння 40м й 1,5 ст. ложки цукру
2. Ставимо в тепле місце на 40 хв
3. Вносимо одну чайну ложку солі
4. Розчин виливаємо в тісто й робимо заміс (обминку)
5. Ставимо в тепле місце на 40 хв
6. Робимо обминку й ставимо в тепле місце на 40 хв
7. Повторимо пункт 6.
8. На формувачі робимо форму й закладаємо у формочки (устаткування - формочки 2$ і формувач 50$)
9. Ставимо в тепле місце на 40 хв
10. При температурі 160 oЗ випікаємо близько 40 хв (устаткування - хлебопекарская пекти 250$)
11. Змазуємо хлібці водою й залишаємо на 1 добу - процес дубения (Розпилювач води для прасування - 1$)
12. На порезочной машині ріжемо (устаткування - порезочная машина 200$)
13. Вносимо добавки (устаткування - машина внесення добавок 115$)
14. У грубці підсушуємо (хлебопекарская пекти)
15. Запаковуємо (паковальный комплекс 700$ або інші способи)

Рецепт №2 По московски

Те ж до 12 пункту
13. Жаримо у фритюрниці (устаткування - фритюрниця 185$)
14. На центрифузі забираємо надлишки жиру (центрифуга 150$)
15. Вносимо добавки (машина внесення добавок 115$)

У дужках дані застосовуване встаткування і його ціна

Сухарі міські
Із дріжджового опарного тесту розкотити джгут , розрізати його на шматки вагою по 20-25 м , а потім розкотити так щоб довжина їх була 7-8 див ; покласти рядами на лист , змазаний маслом , і придавити краю сухарних плиток пальцями обох рук . Після повної расстойки сухарні плитки змазати яйцями й випікати при 230-240градусах . Через 24 чеса після випічки нарізати сухарні плитки скибочками товщиною 1,5-2 див і сушити на добре витертих листах при 200-220 градусах . Коли одна сторона сухаря підрум'яниться , перевернути на іншу . Якщо сухарі сушать на сітках то повертати їх не треба. Довжина сухаря 100-110 мм ,висота не нижче 48мм і товщина 13-15 мм .В 1 кг сухарів повинне бути 50-55штук .Борошно 750 ,цукор 160 , масло вершкове 120 , яйця 10 , дріжджі 16 , сіль 8 , вода 360 ,масло рослинне рафіноване для змащення листів 5 .Вихід 1 кг .

Сухарі мигдальні
Сформовать сухарі як зазначений вище (2225) ,але з більше загостреними кінцями .Змазати сухарі по обидва боки яйцями розведеними водою , і посипати дрібно рубаним мигдалем , змішаним із цукром . Сушити сухарі на листі при 150-170 градусах . Довжина мигдальних сухарів 14-16 див. Борошно 641 , цукор 88, масло вершкове 96 , дріжджі 16 , масло для подпыливания 50 , масло рафіноване для змащення листів 4, яйця для змащення сухарних плиток 16, мигдаль для обробки 80, цукор для обробки 32 , для змащення виробу яйця 22 і вода 80 . Вихід 1 кг (35-40 ) .

Сухарі докторські
Приготувати сухарі , як описано вище (2225). Довжина сухарів 60-80 мм , висота 45-50 мм , товщина 12-14 мм . борошно 970 ,цукор 102 , масло вершкове 20 , дріжджі 20 , сіль 7,6 і вода 470 , борошно для подпыливания 32, масло рослинне рафіноване для змащення листів 5, яйця для змащення виробів 20. Вихід 1 кг. ( 70-75 шт).

Сухарі дитячі
Дріжджове опарне тісто розділити на шматки вагою 75-80 м , розкотити у вигляді джгутів так ,щоб довжина їх відповідала довжині листа , і укласти вниз швом на лист , змазаний маслом . Усього на лист покласти сім джгутів . Після повної расстойки змазати джгути яйцями випікати при 230-240 гр. а через 24 чеса після випічки нарізати шматочками довжиною 1,5див ,укласти розрізом у верх на сухі аркуші й сушити при 200-220гр. доти поки вони не зарум'яняться . Потім перевернути сухарі й продовжувати сушіння доти поки виробу не придбають золотаве фарбування .Борошно 913 , цукор 144 , масло 19 , дріжджі 19 , сіль 10 , вода 460 .Вихід 1кг.

Сухарі слов'янські
Випекти сухарні плитки з опарного тесту з більшою кількістю здоби й нарізати їх , як зазначено вище (2225). Яйця з водою розмішати веничком і пензликом змочити сухарі по обидва боки . Через 5 хвилин сухарі посипати цукром , і укласти плашмя на лист і сушити при 150-160 . Щоб цукор при сушінні не розплавився , потрібно 1) Брати цукор з великими кристалами .2) Несильно змазувати сухарі змащенням .3) Сушити вироби при відкритих дверях печі або жарочного шафи .Висушені сухарі зсипати з аркуша обережно щоб зберегти їхню форму .Розмір готових сухарів 77**38**17. Борошно 641, цукор 203, масло вершкове 81, дріжджі 13,5, сіль 7 , вода 320, борошно для підпилювання 34, масло рафинированое для змащення листів 3, цукор для посипання 169, яйця для змащення сухарних плиток 13, для змащення виробів яйця 14 і вода 68 . Вихід 1кг.

Сухарі дорожні
Приготувати дріжджове тісто, розділити на шматки, розкотити джгути, нарізати на шматочки вагою по 20-25 м; кожен шматочок розкотити так, щоб довжина його була 7-8 див, і укласти рядами на лист, змазаний маслом. Поле повної расстойки сухарні плитки змазати яйцями й випікати при 230-240?. Сушити сухарі при температурі 200-220?; коли одна сторона підрум'яниться, сухарі перевернути. Розмір готових сухарів 100х120х13мм. Борошно 1000, цукор 52, дріжджі 10, сіль 10, вода 450, борошно для подпыливания 52, масло рослинне рафіноване для змащення листів 5, яйця для змащення сухарів 21. Вихід 1кг.

У цей час Ви можете замовити й купити будь-яке встаткування, що виставлено на сайті, крім гармати для вибуху зерна й устаткування для впакування в стаканчики супів і каш (розробка ще не закінчена). На наших робочих площах Ви можете побачити й спробувати будь-яке встаткування в роботі.

Контакти:
28000, Україна, м. Олександрія, Куколовское шосе 5. Олександрійський Авторемонтний Завод

тел/факс (05235) 41358
E-mail: rashid@bigmir.net

Як до нас добратися: Відкрити карту-схему



Яндекс цитування