ІГ?Я
ДЕ
- У МСД!
www.msd.com.ua
  

Ідеї й устаткування для малого бізнесу

На головну

Недоліки грубки на відпрацьованому маслі


Пошук по сайті:

      


Простота - гарантія надійності

  1. Пекти на відпрацьовуванні проста
  2. Періодично вимагає чищення димоходу й нижньої каструлі(раз в 7-30 днів)
  3. Не можна заливати масло з невідомими домішками, наприклад з водою - ВЗЫВООПАСНО!
  4. Візуально немає кіптяви ні усередині, ні зовні, але димохід усе таки засмічується!
  5. Вимагає періодичного підливання масла - раз в 3-6 годин
  6. Гуде під час інтенсивного горіння масла
Недоліки бізнесу по грубках на відпрацьовуванні:

  • Грубка не сертифікована - можливі проблеми із владою
  • Відсутність конкуренції й аналогічного товару на ринку - доводиться багато затрачати засобів на рекламу й "розжовування товару споживачеві"
  • Відсутність дешевого палива - відпрацьоване масло в регіоні продають для інших цілей (на переробку)
  • Електроенергія або газ на опалення в потенційних споживачів "на кулі", тобто воруется, тому в зайвих турботах з відпрацьовуванням вони не мають потреби...
  • Гос.підприємства й так ідуть до дна, економія із грубкою їх уже не врятує... хоч на багатьох АТП відпрацьовування - "завалися"
  • Ідею із грубкою легко передрати, виготовити подібну грубку можна в домашніх-гаражних умовах