Лінія по виробництву чіпсів і картопляної соломки 1329 - 1487$ Лінія призначена для виробництва високоякісних чіпсів і картопляної соломки (4х4 мм у перетині). Лінія укомплектована на 100% і складається з таких машин: - фритюрниця (437 - 595 у.е.) оснащена системою фільтрів й теплообмеников, що дає можливість экономично витрачати енергію (газ або електрика); одержувати гарної якості (кольори, смак); до того ж у даній фритюрниці масло безупинно фільтрується, і при дотриманні певних інструкцій, не окисляється. У комплект входить набір лотків. Фритюрнитца оснащена цифровим термодатчиком. - блок центрифуг (330 у.е.) необхідний для отжима від води сировини вступника у фритюрницю, що у свою чергу заощаджує енерговитрати й забезпечує необхідну якість; а також для отжима полученого продукту від масла - машина різання чіпсів (210 у.е.) потрібна для рівномірної порезкикартофеля на чіпси й заготівлі соломки в комплекті два ножі різання, що забезпечують товщину, 2 й 4 мм. - машина різання соломки (175 у.е.) ріже заготівлі картоплі (2- 4 мм) на соломку - машина внесення добавок (177 у.е.) необхідна для рівномірного внесення добавок: сіль, спеції Фритюрниця
Можливе виготовлення під замовлення фритюрниці не оснащеної Системою циркуляції масла, ціна таких машин буде в межах 180 - 250 в.е. Основна проблема роботи у фритюрниці ця якість масла. Масло не повинне окислятися інакше продукт здобуває дуже поганий смак і може бути причиною захворювання печінки На окислювання масла впливає: - швидкість змінюваності масла - строк зберігання - локальний перегрів від нагрівача - наявність сміття в маслі. Останні дві проблеми вирішені конструкцією фритюрниці (1104,1101). Швидкість змінюваності масла: покладене щоб за 7 годин роботи весь обсяг масла у фритюрниці перемінявся, тобто щоб фритюрниця виробляла певну кількість продукту. Фритюрницю потрібно запускати як мінімум на 4 години роботи, тому як при остиганні масло окисляється швидше (окисні процеси в маслі відбуваються завжди, але при нагріванні й остиганні швидше). Масло в роботові необхідно пускати не рідше одного разу в тиждень. Масло повинне зберігатися в темному холодному місці, герметичній тарі. Не можна, щоб фритюрниця простоювала в розігрітому стані навіть кілька хвилин, необхідно, щоб вона працювала, причому на повну мощьность. Якщо не виконати хоч одне з умов - масло скисне й не буде придатно для подальшого використання Через усе вышеперечисленого ми пропонуємо фритюрниці з різним обсягом масла (фритюрниці з меншим обсягом масла ви згодом можете обміняти на могутнішу). Для роботи можна використати як саме звичайне світле соняшникове масло, кукурудзяне, "Олейну", так і фритюрные тверді жири. Щоб смак вашої продукції виходив на рівні світових стандартів можна використати пальмове, кокосове масло й інших жири Блок центрифуг
Сировиною для виготовлення якісних світлих чіпсів і соломки можуть служити будь-які світлі види сортової картоплі: Андрета, Голандский і т.д. 100 кг готової продукції містить 270 кг картоплі (до чищення), 35 кг масла, 1,8 кг солі Собестоимость однієї порції чіпсів (25гр) по сировині, энерго й трудозатратам составляе приблизно 15 кіп Продуктивність фритюрниці 1104 становить 5,2 кг/година готового продукту (208 порцій), 1101 - 1,3 кг/година (52 порції). У нас ви можете подивитися й попрацювати на встаткуванні, одержати всі необхідні консультації, продегустировать продукцію. Можна побачити інше встаткування Працює служба консультативної підтримки з питань найкращої окупності встаткування: технічним, технологічним, економічним і правовим Гарантійне обслуговування - 6 місяців + ви можете придбати додаткове обслуговування - 10% від вартості встаткування за 6 місяців. Сервісне обслуговування протягом усього строку експлуатації. До того ж устаткування має просту конструкцію й оснащено легкодоступними вузлами. Так, що у випадки поломки, імовірність якої мала, Ви самі легко зможете, за допомогою нашої безкоштовної консультації: відремонтувати його, або просто скористатися нашими послугами сервісного обслуговування (це буде недорого). |