МЕТОДИ КОНТРОЛЮВАННЯ
11.1 Вщбирання проб -‘-т згщно з ГОСТ. 10852.
11.2 Визначання кольору та запаху — згщно з ГОСТ 27988.
11.3 Визначання вологи — згщно з ДСТУ ISO 10565 або ГОСТ 10856.
11.4 Визначання дом! шок :—згщно з ГОСТ 10854. . _ г:
• 11.5 Визначання зараженост! шкщниками — згщно з ГОСТ 10853. '
11.6 Визначання кислотного числа олн у HaciHHi — зпдно з ГОСТ 10858 або ГОСТ 26597 та ДСТУ ISO 729.
11.7 Ураженють бжою або cipoto гниллю визначають за результатами попереднього оцшюван - ня рослин соняшнику у пол! перед збиранням.
' / 11.8 Визначання вм! сту олп у HaciHHi — зпдно з ГОСТ 10857 або ДСТУ ISO 10565.
11.9 Визначання вмюту токсичних елеменив:
— pTyTi — зпдно з ГОСТ 26927 або ГОСТ 30178;
— миш'яку — зпдно э ГОСТ 26930;
— Mifli — зпдно з ГОСТ 26931 або ГОСТ 30178;
— свинцю — зпдно з ГОСТ 26932 або ГОСТ 30178;
— кадмда — зпдно з ГОСТ 26933 або ГОСТ 30178;
— цинку — зпдно з ГОСТ 26934 або ГОСТ 30178.
Готування проб — зпдно з ГОСТ 26929.
11.10 Визначання вмюту пестицид|в — зпдно з ГОСТ 13496.20.
11.11 Визначання вмюту мкотоксишв:
— афпатокоину — зпдно з ДСТУ EN 12955 або МР 2273 [14], асо МУ 4082 [15];
■ — зеараленону — зпдно з ГОСТ 28001 або МУ 5177 [16];
— дезоксижваленолу — зпдно з МУ 5177 [16] або МР 3940 [17];
— Т-2 токсину — зпдно з ГОСТ 28001 або МР 3184 [18].