Соняшник

Коментарі

#7. Додаткова інформація, що може допомогти під час експертизи сорту

7.1 Чи є будь-які додаткові ознаки, які можуть допомогти вирізнити сорт, крім інформа­ції, що представлена у розділах 5 та 6?

Так[ ] Ні[ ]

______ (Якщо_ „так”, просимо надати деталі)________________________________________

7.2 Чи є будь-які особливі умови для вирощування сорту або проведення експертизи?

Так [ ] Ні[ ]

(Якщо „так”, просимо надати деталі)

7.3 Інша інформація

(використання сорту) (фотографія)

8. Дозвіл на використання

(a) Чи потребує сорт попереднього дозволу на використання за законодавством сто­совно охорони довкілля, здоров’я людей та тварин?

Так [ ] Ні[ ]

(b) Чи було одержано такий дозвіл?

Так [ ] Ні[ ]

Якщо відповідь на пункт (b) є позитивною, просимо надати копію дозволу.________________

9. Інформація щодо рослинного матеріалу, що має проходити експертизу чи представле­ний для експертизи.

9.1 Виявлення ознаки або кількох ознак сорту може перебувати під впливом таких чинни­ків, як шкідники чи хвороби, хімічне оброблення (наприклад, ростові речовини або пести­циди), стан культури тканини, різні кореневі підщепи, молоді паростки різних фаз розвит­ку рослини тощо.___________________________________

9.2 Рослинний матеріал не обробляють нічим, що може вплинути на виявлення ознак сор­ту, поки компетентні органи не дозволять або не запропонують зробити це. Якщо рослин­ний матеріал зазнав такого оброблення, про нього має бути надано повну інформацію. Просимо вказати нижче, чи Вам відомо, що рослинний матеріал, який підлягає експертизі, зазнав впливу:

(a) TOC o "1-5" h z мікроорганізмів (наприклад, вірус, бактерія, фітоплазма) Так [ ] Ні [ ]

(b) хімічного оброблення (наприклад, ростові речовини, пестициди) Так [ ] Ні [ ]

(c) культура тканини Так [ ] Ні [ ]

(d) інші чинники Так [ ] Ні [ ]

Просимо надати детальну інформацію щодо пунктів, де ви вказали „так”

(випробування на наявність вірусу чи інших патогенів)

10. При цьому я заявляю, що, наскільки мені відомо, інформація, наведена у цій формі, є достовірною:_________

Ім’я Заявника

Підпис_______________________________ Дата

# Органи можуть дозволити включити певну інформацію у конфіденційний розділ Техніч­ної анкети.

Соняшник

Обгрунтування ефективності ВИРОБНИЦТВА ТА ЗБУТУ ТОВАРНОГО СОНЯШНИКУ

Ефективність виробничо-комерційної діяльності аграрного підприємства, як було зазначено вище, визначається не лише результатами застосування тієї чи іншої системи технологій, а, в першу чергу, результативністю реалізації готової продукції. Використовуючи окреслений вище …

НИЗЬКИЙ РІВЕНЬ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА ВИРОЩУВАННЯ СОНЯШНИКУ ПО ОЗИМІЙ ПШЕНИЦІ Площа посіву, га 100 Сорти Харківський 49, Світоч, Кий, Красень, Еней, Український скоростиглий, Етюд, Ант, Дарій, Харківський 3, Чумак, Аурасол, Вранац, Мілютін, Старобельський …

ЗАДОВІЛЬНИЙ РІВЕНЬ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА ВИРОЩУВАННЯ СОНЯШНИКУ ПО ОЗИМІЙ ПШЕНИЦІ Площа посіву, га 100 Сорти Харківський 49, Світоч, Кий, Красень, Еней, Український скоростиглий, Етюд, Ант, Дарій, Харківський 3, Чумак, Аурасол, Вранац, Відок, Мілютін, …

Как с нами связаться:

Украина:
г.Александрия
тел./факс +38 05235  77193 Бухгалтерия

+38 050 457 13 30 — Рашид - продажи новинок
e-mail: msd@msd.com.ua
Схема проезда к производственному офису:
Схема проезда к МСД

Партнеры МСД

Контакты для заказов оборудования:

Внимание! На этом сайте большинство материалов - техническая литература в помощь предпринимателю. Так же большинство производственного оборудования сегодня не актуально. Уточнить можно по почте: Эл. почта: msd@msd.com.ua

+38 050 512 1194 Александр
- телефон для консультаций и заказов спец.оборудования, дробилок, уловителей, дражираторов, гереторных насосов и инженерных решений.