Початок | Ми | Комп'ютери | Інтернет | Печатки | Печериці | Упакування | Буржуйки | Зварювання | Амортизатори | Барахолка | Реквізити | Дівчинки


Лінія по виробництву чіпсів і картопляної соломки 1329 - 1487$

      Лінія призначена для виробництва високоякісних чіпсів і картопляної соломки (4х4 мм у перетині).
Лінія укомплектована на 100% і складається з таких машин:
- фритюрниця (437 - 595 у.е.) оснащена системою фільтрів й теплообмеников, що дає можливість экономично витрачати енергію (газ або електрика); одержувати гарної якості (кольори, смак); до того ж у даній фритюрниці масло безупинно фільтрується, і при дотриманні певних інструкцій, не окисляється. У комплект входить набір лотків. Фритюрнитца оснащена цифровим термодатчиком.
- блок центрифуг (330 у.е.) необхідний для отжима від води сировини вступника у фритюрницю, що у свою чергу заощаджує енерговитрати й забезпечує необхідну якість; а також для отжима полученого продукту від масла
- машина різання чіпсів (210 у.е.) потрібна для рівномірної порезкикартофеля на чіпси й заготівлі соломки в комплекті два ножі різання, що забезпечують товщину, 2 й 4 мм.
- машина різання соломки (175 у.е.) ріже заготівлі картоплі (2- 4 мм) на соломку
- машина внесення добавок (177 у.е.) необхідна для рівномірного внесення добавок: сіль, спеції

Фритюрниця
Фритюрниця промислова

Фриттюрница промислова
Параметри 1104 1101
Продуктивність, лотків/година 80 - 120 20 - 30
Мінімальна кількість масла, що заливає, кг 15 3,5
Кількість лотків у фритюрі 4 1
Режим роботи добовий добовий
Енергоспоживання фритюрниця на газі, квт/ч(220У) 0,12 0,12
Енергоспоживання на електриці, квт(220/380У) 12 4
Маса, кг 80 70
Габбаритные розмеры 1300х600х1000 1200х600х1000
- фритюрниці захищені: від перегріву масла, тенов, перегріву газового теплообмінника. Фритюрниці укоплектованы цифровим термодатчиком.
Можливе виготовлення під замовлення фритюрниці не оснащеної Системою циркуляції масла, ціна таких машин буде в межах 180 - 250 в.е.
Основна проблема роботи у фритюрниці ця якість масла. Масло не повинне окислятися інакше продукт здобуває дуже поганий смак і може бути причиною захворювання печінки
На окислювання масла впливає:
- швидкість змінюваності масла
- строк зберігання
- локальний перегрів від нагрівача
- наявність сміття в маслі.
Останні дві проблеми вирішені конструкцією фритюрниці (1104,1101).
Швидкість змінюваності масла: покладене щоб за 7 годин роботи весь обсяг масла у фритюрниці перемінявся, тобто щоб фритюрниця виробляла певну кількість продукту. Фритюрницю потрібно запускати як мінімум на 4 години роботи, тому як при остиганні масло окисляється швидше (окисні процеси в маслі відбуваються завжди, але при нагріванні й остиганні швидше). Масло в роботові необхідно пускати не рідше одного разу в тиждень. Масло повинне зберігатися в темному холодному місці, герметичній тарі. Не можна, щоб фритюрниця простоювала в розігрітому стані навіть кілька хвилин, необхідно, щоб вона працювала, причому на повну мощьность. Якщо не виконати хоч одне з умов - масло скисне й не буде придатно для подальшого використання
Через усе вышеперечисленого ми пропонуємо фритюрниці з різним обсягом масла (фритюрниці з меншим обсягом масла ви згодом можете обміняти на могутнішу).
Для роботи можна використати як саме звичайне світле соняшникове масло, кукурудзяне, "Олейну", так і фритюрные тверді жири. Щоб смак вашої продукції виходив на рівні світових стандартів можна використати пальмове, кокосове масло й інших жири

Блок центрифуг
Блок центрифуг Продуктивність (по сирому продукті), кг 80
Швидкість обертання центрифуги отжима сировини, про/хв 2800
Швидкість обертання центрифуги отжима продукту, про/хв 1450
Напруги харчування, В 220
Споживана потужність, квт/ч 0,43
Режим роботи добовий
Маса, кг 85
Габаритні розміри, мм 1500х700х1300
Ніж порезки чіпсів
Ніж різання чіпсів Продуктивність, кг/година 80
Товщина різкі, мм 2 й 4
Швидкість обертання ножа, про/хв 450
Режим роботи Добовий
Напруга харчування, В 220
Споживана потужність, квт/ч 0,1
Маса, кг 15
Габаритні розміри, мм 700х400х400
Ніж різання соломки
Ніж різання соломки Продуктивність, кг/година 30
Швидкість обертання ножа, про/хв 80
Товщина вихідної скибочки, мм 1-4
Режим роботи добовий
Напруга харчування, В 220
Споживана потужність, квт/ч 0,1
Маса, кг 15
Габаритні розміри, мм 500х400х400
Машина внесення добавок
Машина внесення добавок Продуктивність, кг 25
Швидкість обертання робочого циліндра, про/хв 8
Маса, кг 25
Режим роботи добовий
Напруга харчування, В 220
Енергоспоживання, квт/ч 0,12
Габаритні розміри, мм 900х800х1300

Сировиною для виготовлення якісних світлих чіпсів і соломки можуть служити будь-які світлі види сортової картоплі: Андрета, Голандский і т.д.
100 кг готової продукції містить 270 кг картоплі (до чищення), 35 кг масла, 1,8 кг солі
Собестоимость однієї порції чіпсів (25гр) по сировині, энерго й трудозатратам составляе приблизно 15 кіп
Продуктивність фритюрниці 1104 становить 5,2 кг/година готового продукту (208 порцій), 1101 - 1,3 кг/година (52 порції).
У нас ви можете подивитися й попрацювати на встаткуванні, одержати всі необхідні консультації, продегустировать продукцію. Можна побачити інше встаткування
Працює служба консультативної підтримки з питань найкращої окупності встаткування: технічним, технологічним, економічним і правовим
Гарантійне обслуговування - 6 місяців + ви можете придбати додаткове обслуговування - 10% від вартості встаткування за 6 місяців. Сервісне обслуговування протягом усього строку експлуатації. До того ж устаткування має просту конструкцію й оснащено легкодоступними вузлами. Так, що у випадки поломки, імовірність якої мала, Ви самі легко зможете, за допомогою нашої безкоштовної консультації: відремонтувати його, або просто скористатися нашими послугами сервісного обслуговування (це буде недорого).

Контакти:
28000, Україна, м. Олександрія, Куколовское шосе 5. Олександрійський Авторемонтний Завод

тел/факс (05235) 41358
E-mail: rashid@bigmir.net

Як до нас добратися: Відкрити карту-схему